tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kdaj bo naslednja akcija? Vpišite vaš email in izvedite med prvimi:

Spoštovani,

Zaradi vas smo vsako leto boljši, bolj inovativni, drugačni. Skupaj z vami napredujemo in rastemo ter skrbimo, da smo vam na razpolago v najboljši različici. K temu spadajo ustrezno opremljeni in dovolj veliki prodajno-razstavni prostori, kjer nas lahko obiščete.

Ponosni smo, da vas bomo po 7. maju 2018 v Ljubljani lahko pozdravili na novi lokaciji.

Odslej nas najdete v pritličju PC Feniks, na Letališki 29 c, na lokaciji, ki je enostavno dostopna z obvoznice in se nahaja v bližini BTC-ja. Do salona vas bodo usmerjale naše table. Pred zapornico pozvonite ter nato parkirajte na enem od številnih parkirnih mest, ki smo jih za naše stranke rezervirali neposredno pred vhodom v stavbo. 

Prijazni in nasmejani sodelavke in sodelavci vam bodo strokovno svetovali v večjem, bolj sodobnem in še bolj bogato opremljenem salonu, kjer bodo razstavljena številna vrata in drugi izdelki iz naše Hörmann ponudbe.

V prvih dneh vas prosimo za majhen odpustek :), saj bomo zaključevali z ureditvijo salona, ki bo v celoti zažarel sredi junija.

Lepo vabljeni tudi v naša prodajna salona v Petrovčah in v Mariboru, sicer pa smo vam z veseljem na razpolago na vseh kontaktih, ki jih najdete na naši spletni strani.

Vaša ekipa Matjaž d.o.o.