Vhodna vrata ThermoCarbon
Z debelino vratnega krila 100 mm so vhodna vrata ThermoCarbon idealna za pasivne hiše.

Vrata za pasivne hiše

Aluminijasta vhodna vrata ThermoCarbon predstavljajo novost v ponudbi vhodnih vrat Hörmann.

Toplotna ločitev vhodnih vrat, ki jo omogoča vgrajeni sestavljeni profil vratnega krila, ojačan s karbonskimi steklenimi vlakni, zagotavlja izvrstno toplotno izolacijo z vrednostjo toplotne prehodnosti U do 0,45 W/(m²K).

Najboljša toplotna izolacija vhodnih vrat

Površinsko izravnano 100 mm aluminijasto vratno krilo vhodnih vrat ThermoCarbon, s PU polnilom iz trde pene in vgrajenim okvirjem vratnega krila, zagotavlja maksimalno toplotno izolacijo in togost vrat. Toplotno ločen okvir vrat je iz aluminija, debeline 111 mm.

K nizki prehodnosti toplote pripomore tudi trinivojsko tesnilo ter vgrajeni sestavljeni profil vratnega krila, ojačan s karbonskimi steklenimi vlakni.

Samo pri Hörmann vratih imate na voljo 4-točkovno zasteklitev vhodnih vrat s toplotno izolacijo ter z varnostnim steklom znotraj in zunaj.

Varnost vhodnih vrat ThermoCarbon

Aluminijasta vhodna vrata ThermoCarbon imajo vgrajeno 9-točkovno varnostno ključavnico H9, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti vaših vhodnih vrat.

Opcijsko so vhodna vrata ThermoCarbon na voljo s protivlomno varnostno opremo RC 4.

Ekskluzivni videz vhodnih vrat ThermoCarbon

Vhodna vrata ThermoCarbon imajo serijsko zakrite ležeče tečaje za eleganten videz vrat tudi na notranji strani.

Za vse motive vrat ThermoCarbon so na voljo ekskluzivna držala vrat iz aluminija ali nerjavečega jekla, ki se harmonično ujemajo s površinsko izravnanim vratnim krilom vhodnih vrat. Poglobitev držala je neopazno izvedena v vratnem krilu.

Pošljite povpraševanje

Prelistajte katalog

03/71 20 600 | 01/24 45 680 | 02/48 00 141