Sekcijska garažna vrata Hörmann

Sekcijska garažna vrata Hörmann so povsod primerna in prostorsko varčna.

Garažna vrata Hörmann z navpičnim odpiranjem

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata Hörmann se odpirajo navpično navzgor. S sekcijskimi garažnimi vrati Hörmann pridobite več prostora v garaži in pred njo - in na voljo imate celoten prehod.

Matjaž vam ponuja še stranska sekcijska garažna drsna vrata Hörmann, ki se namesto pod strop zapeljejo ob steni.

Prilagodljivost sekcijskih garažnih vrat Hörmann vgradnim situacijam

Pri izbiri sekcijskih garažnih vrat Hörmann oblika garažne odprtine ne igra vloge.

Garažna odprtina je lahko pravokotna, poševna, s segmentom (segmentnim lokom) ali polkrožnim lokom. Hörmann sekcijska garažna vrata so vedno primerna

Širši prehod sekcijskih garažnih vrat Hörmann

Pri starejših dvižnih vratih pogosto odločajo milimetri, ko zapeljete v garažo in iz nje. Do 14 cm širši prehod pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann omogoča, da je parkiranje modernih, širših osebnih in terenskih avtomobilov bistveno prijetnejše. Hörmann je poskrbel za to!

Sekcijska garažna vrata Hörmann imajo zaščito pred vlomi

Pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v omejevalnik tekalnega vodila in zaščiti vrata pred zunanjim dvigovanjem. Ta zapahnitev sekcijskih garažnih vratih Hörmann deluje izključno mehansko in je učinkovita tudi v primeru prekinitve električne napetosti.

Vremenska odpornost sekcijskih garažnih vrat Hörmann in zaščita

Trajno elastična in vremensko odporna tesnila na vseh štirih straneh Hörmann sekcijskih garažnih vrat zadržujejo veter in dež. 

Dvostenska sekcijska garažna vrata Hörmann so med posameznimi elementi vrat dodatno opremljena z zelo kakovostnimi sredinskimi tesnili.

Talno tesnilo sekcijskih garažnih vrat Hörmann lahko zaradi večje površine profilne cevi izenači manjše neravne površine tal.

Pošljite povpraševanje

Poglejte katalog

03/71 20 600 | 01/24 45 680 | 02/48 00 141