Beseda direktorja

Nekaj besed direktorja podjetja Matjaž d.o.o.

Spoštovani kupci, poslovni partnerji in sodelavci!

Srečen sem, ker mi je dano, da lahko zapišem uvodne besede v leto 2017. Prav tako sem srečen, ker je bilo leto, ki je za nami zelo uspešno in bom lahko zapisal veliko dejstev, ki so pripomogli k temu.

V enciklopediji je med drugim zapisano: "... da je ena izmed ideoloških osnov modernih socialnih držav prepričanje, da so ljudje lahko bolj srečni, če jim zagotovimo boljše življenjske razmere." In naše poslanstvo je ravno to, da vam spoštovani kupci s Hörmannovi produkti in Matjaževo storitvijo naredimo življenje srečnejše. A gremo lepo po vrsti!

Svojim sodelavcem velikokrat poudarim, da če bodo srečni v podjetju, kjer delajo bodo tudi uspešni. A kot veste, se sreče ne da kupiti! Zato smo v podjetju Matjaž v letu 2016 dali poudarek na teambuildinge zaposlenih, katerih cilj je bil izboljšati medsebojne odnose v oddelkih in med oddelki. Težka naloga, še posebej, če si je potrebno povedati pluse in minuse v obraz, povedati, kaj dobro delamo in kaj slabo, kaj delajo dobro drugi oddelki in kaj slabo. Končni cilj še nismo dosegli, a zavedanje kje so ozka grla v podjetju, kateri sodelavci niso predani in spoštljivi do drugih sodelavcev in kaj še je potrebno narediti, da bomo uspešnejši – srečnejši je prava pot za leto 2017 in naprej.

Vsi terenski kolegi so enotno kvalitetno oblečeni v barvah in logotipih podjetja Matjaž d.o.o., vsi zaposleni imajo mobilne aparate, imajo zelo dobre delovne pogoje, moderne in varne službene avtomobile, kvalitetne računalnike z velikimi monitorji, parkirni prostor za  svoje avtomobile, izvajamo teden preventive, kjer poskrbimo za predavanje o cestno-prometnih predpisih in ostalih pomembnih temah, ki nam jih predstavijo policisti, osvežimo tečaj nujne prve pomoči z zdravnikom urgentne medicine, vsi skupaj izvedemo čistilno akcijo v podjetju, da je naše podjetje lepo pospravljeno in prijetno za delo in še mnogo drugih majhnih detajlov z namenom kot sem zapisal na začetku – da bi bili sodelavci srečni.

To je osnova, da smo lahko v letu 2016 ustvarili največ prihodkov po letu 2008, ko se je začela svetovna kriza. Seveda, ste to naši kupci in poslovni partnerji začutili in se prepričali, kaj je naše poslanstvo – da vam lahko z zaupanjem v naše podjetje in v produkte, ki jih prodajamo, zagotovimo hitro, varno in kvalitetno uporabo vseh vrst vrat iz našega bogatega programa produktov Hörmann.

In s tem vam zagotovimo boljše življenjske razmere!  

Ste srečni, ker imate Matjaževa vrata? Ste, saj dobimo veliko pohval na sejmih, kjer nas obiščete in nam veselo pripovedujete kako dolgo že delajo vaša vrata, poveste komu vse ste nas priporočili in sedaj so tudi vaši prijatelji, znanci srečni, saj se je tudi njim izboljšalo življenje. Poleg sejmov dobimo zahvale tudi na Facebook strani, kjer se trudimo nasmehe strank in sodelavcev ali pa lepih objektov z Hörmannovi produkti deliti z vami, s pohvalami nas presenetite tudi na internetni strani in v našem lepem in velikem  salonu, ko nas obiščete …

Ko iščemo novo sodelavko ali sodelavca, poleg oglasov ali pasic v časopisih ali strokovnih revijah, objavimo razpis za novega sodelavca/ko. Smo srečni, ker dobimo veliko prošenj, da bi postali naši sodelavci, kar je za nas veliko priznanje in potrditev, da smo podjetje kjer si želite delati, kjer lahko strokovno in osebnostno rastete.

Vsako leto z donacijami in sponzorstvi osrečimo veliko lokalnih kulturnih in športnih društev, razne posameznike, ki jim finančna stiska ne omogoča razvijati talenta, ki ga imajo, prisluhnemo invalidom in poskrbimo za kanček sreče v njihovem težkem življenju. S prispevki ali posebnimi ponudbami za vrata pomagamo osrečiti gasilska društva, lokalno sponzoriramo kulturne in športne  prireditve ali dogodke. Smo srečni, da lahko pomagamo!

Tudi naši dobavitelji so srečni, saj sodelujemo že vrsto let. Si zaupamo in skupaj rastemo. Hvala vam za sodelovanje in razumevanje, da smo in da obstajamo zaradi naših kupcev.

Direktor podjetja Matjaž d.o.o.Naše partnersko podjetje Zarja je še posebej pomembno v krogu storitev, ki jih nudimo našim kupcem. Opravljajo vse montaže! So pika na i! Oni so zadnji, ki vam stisnejo roko preden začnete uporabljati vrata. Zagotavljam vam, spoštovani kupci, da so srečni, saj so ponosni na njihovo poslanstvo, da lahko vsak dan osrečijo posameznika, družino ali podjetje, na vseh koncih naše lepe Slovenije.

Naš lastnik Matjaž Goršek pravi, da je srečen, če so srečni naši zaposleni. Omogoči mi, da udejanjim vse ideje za boljše delovanje podjetja in seveda za še boljše delovne pogoje za "Matjaževo ekipo"! Z njegovim zaupanjem v naše delo sem tudi jaz srečen!

Kupci so tehtnica, ki prevaga ali bo podjetje uspešno ali ne. Nezadovoljen in nesrečen kupec se nikoli ne bo vrnil po vrata ali nas priporočil dalje, kajne?

Za nas je vsak kupec in so vsaka vrata trenutek sreče!

Hvala vam za veliko srečnih trenutkov v letu 2016!

Bodite srečni!

Primož Oset
direktor podjetja Matjaž

03/71 20 600 | 01/24 45 680 | 02/48 00 141