tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Kdaj bo naslednja akcija? Vpišite vaš email in izvedite med prvimi:

Lesena notranja vrata ConceptLine so odlična izbira za sodoben in eleganten stil opremljanja. Z njimi boste lahko uresničili stilne prostorske koncepte na individualni ravni. Poleg tega vas bodo očarala z enostavnim vzdrževanjem in vzdržjivostjo.


3x3 možnosti oblikovanja vrat

Modeli  notranjih lesenih vrat linije ConceptLine so dobavljivi v treh različnih barvah (standardno bela, svetlosiva in antracit siva) ter treh kakovostnih površinah (Ultramatt, Schiefer in Gloss), ki jih lahko poljubno kombinirate po lastni želji. Pri tem predstavlja eleganten podboj Ultramatt oblikovalski okvir za vsa vrata različnih površin.

Kakovostne površine vrat ConceptLine

ULTRAMATT - posebno elegantna svilnato mat površina Duradecor je prepričljiva tako optično kot na otip. Povezuje visoko odpornost proti prstnim odtisom in umazaniji z do sedaj nedosegljivimi lastnostmi mat površine.

SCHIEFER - zaradi kontrasta, ki ga sestavljata mat površina in površina z leskom na reliefni sturkturi, postane ta površina prava paša za oči med vašimi štirimi stenami.

GLOSS - elegantna površina visokega sijaja in kristalnega videza zagotavlja posebne svetlobne učinke in refleksije.

Katalog notranjih vrat

Pošlji povpraševanje

*V fotogaleriji je prikazanih le nekaj motivov notranjih lesenih vrat ConceptLine. Vse ostale lahko preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.