Zložljiva vrata

Vzdržljiva iz jekla, reprezentativno iz aluminija.

Zložljiva vrata Hörmann

Industrijska zložljiva vrata podjetja Hörmann so še posebno primerna za hale z nizko višino preklade. Prav tako tudi v primerih, kjer statika hal ne dovoljuje dodatnih obremenitev na stropu.

Velikost zložljivih vrat

Hörmann zložljiva vrata so na voljo do širine 14 m in višine 7 m. Potreben prostor za stranski prislon - samo 70 mm za profil podboja - je skrajno minimalen. Glede na potrebe delovanja je možno od 3 do 12 zložljivih kril.

Namen zložljivih vrat Hörmann

Izbira Hörmannovih vrat je odvisna od namena uporabe objekta in zahtev investitorja. Dvostenska zložljiva vrata FPU in FMI, zapolnjena s poliuretansko trdo peno (PUR) oz. mineralno volno so idealna za delavnice in hale, ki so ogrevane in kjer ima zvočna izolacija pomembno vlogo.

Za neogravane hale je še posebno primerna izvedba FSN s številnimi variantami polnil, z možnostjo zasteklitve večjih površin. V kombinaciji s to izvedbo so na voljo aluminijasta vrata FAW enakega videza. Zaradi toplotno ločenih profilov so toplotno izolacijske vrednosti teh vrat zelo dobre in so odlična izbira n.pr. za razstavne hale.

Vsaka vrata so lahko opremljena individualno z različnimi zasteklitvami in polnili. Vrata za osebni prehod s pragom ali brez ter razdeljena zložljiva krila zaokrožijo zelo bogat program zložljivih vrat.

Pošljite povpraševanje

03/71 20 600 | 01/24 45 680 | 02/48 00 141