Prednosti vhodnih vrat Hörmann

Uživajte udobje in varnost svojega doma z aluminijastimi vhodnimi vrati Hörmann.

Visoka toplotna izolacija vhodnih vrat Hörmann

Vsa aluminijasta vhodna vrata Hörmann zaradi toplotno ločenega sistema aluminijastih profilov ustrezajo aktualnim zahtevam Uredbe o varčevanju z energijo, kar dokazujejo nizke vrednosti toplotne prehodnosti (U).

Poleg tega vam je za vse izvedbe vhodnih vrat opcijsko na voljo toplotnoizolacijski paket z dodatnim polnilom iz PU pene v okviru in dodatnim tesnilom v utoru vratnega krila.

Varna vhodna vrata Hörmann

Vhodna vrata Hörmann so zdaj še varnejša. Za vsa vhodna vrata, nadsvetlobe in stranske elemente vam je ob doplačilu na voljo posebna dodatna varnostna oprema - protivlomna zaščita po standardu WK2. Preizkušena varnost!

Prednostne barve vhodnih vrat Hörmann

Vsa Hörmann vhodna vrata so serijsko narejena v beli barvi (RAL 9016), vendar lahko za svoja vrata izberete katerokoli barvo lestvice RAL. Pri tem ne spreglejte 11 prednostnih, cenovno ugodnih barv, vse po enaki ceni.

Stranski deli in nadsvetlobni elementi vhodnih vrat Hörmann

Za več svetlobe na vhodu vaše hiše so vam na voljo različni stranski deli in nadsvetlobni elementi.

Številni stranskimi deli so oblikovani posebej za določen motiv vrat. Steklo s posebnimi, tridimenzionalnimi motivi bo tako poudarilo dizajn vaših vhodnih vrat in vašemu domu dodalo pridih modernosti in elegance.

Ekskluzivnost vhodnih vrat Hörmann

Veliko motivov vhodnih vrat vam je na voljo samo pri Hörmannu.

Naj bo vaš dom nekaj posebnega. Izberite ekskluzivna aluminijasta vhodna vrata Hörmann in si zagotovite najboljše za vaš dom.

Pošlji povpraševanje

03/71 20 600 | 01/24 45 680 | 02/48 00 141